totaldev
totaldev7mo ago

Image previews not showing special characters?

Take this post for example https://www.answeroverflow.com/m/1181311055243255891 the title has a question mark. Attached to this forum post is a photo of what an image preview looks like to discord. It seems that the question mark / special character doesn't appear?
Solution:
Yep that’s a bug, thanks for the report I’ll fix it
Jump to solution
8 Replies
totaldev
totaldev7mo ago
removed my image because discord embedded one for me here
Solution
Rhys
Rhys7mo ago
Yep that’s a bug, thanks for the report I’ll fix it
Rhys
Rhys7mo ago
Thanks for all of the bug reports / feedback - it’s pretty helpful to get a list of these after you’ve been doing something for a while it’s easy to miss stuff
totaldev
totaldev7mo ago
yeah, reading through a few closed PRs so eventually i could just raise a PR in the future haha thanks for being so active
totaldev
totaldev7mo ago
if i were to guess the change would be here https://github.com/AnswerOverflow/AnswerOverflow/blob/main/apps/main-site/src/app/(main-site)/(core)/changelog/opengraph-image.tsx but still learning how the codebase works haha
GitHub
AnswerOverflow/apps/main-site/src/app/(main-site)/(core)/changelog/...
Indexing Discord Help Channel Questions into Google - AnswerOverflow/AnswerOverflow
Rhys
Rhys7mo ago
That’s for the change log og images https://www.answeroverflow.com/changelog
Answer Overflow
Answer Overflow - Search all of Discord
Build the best Discord support server with Answer Overflow. Index your content into Google, answer questions with AI, and gain insights into your community.
totaldev
totaldev7mo ago
ah.. close 🥲
Rhys
Rhys7mo ago
You’re looking for posts.tsx