DirtyJ
DirtyJ6mo ago

Application Error when using the search icon on a custom domain

Howdy, just noticed that our search button is throwing an application error when clicked:
Application error: a server-side exception has occurred (see the server logs for more information).
Digest: 970742715
Application error: a server-side exception has occurred (see the server logs for more information).
Digest: 970742715
site: https://cyber.support Tested this on a few different devices and networks with the same result, though it doesn't seem to affect other Answer Overflow sites 🤔
No description
Solution:
I got the same issue, so its not only you
Jump to solution
10 Replies
Rhys
Rhys6mo ago
Hey sorry about that I’ll take a look into it this evening
DirtyJ
DirtyJ6mo ago
Np, thanks for the help
Solution
lasse
lasse6mo ago
I got the same issue, so its not only you
Rhys
Rhys6mo ago
I’ve found the problem and should have a fix out for it tonight
DrR0x
DrR0x6mo ago
Just thought i'd add that i am getting this the first time i navigate to a page, without using the search at all. If i reload it goes away. Will this fix solve this as well?
Rhys
Rhys6mo ago
That’s a different fix but that’s also going in tonight Sorry holidays have been a lil crazy 😅 will be getting these fixes in
DrR0x
DrR0x6mo ago
it's all good, i know exactly what you mean. I'm trying to get some changes out myself and man time is a real problem at this time of year 😂
Rhys
Rhys6mo ago
this should be fixed now cc @lasse should be fixed now
DrR0x
DrR0x6mo ago
Nice work! All good on my end 😀
DirtyJ
DirtyJ6mo ago
Nice, works for me! Thanks for your quick help on this stuff